Метод обслуговування голографічного трафіка в мережі спільного користування - Удянський, Р. О. (My University, 2025)
Об'єктом дослідження є процес голографічної комунікації. Предметом дослідження є характеристики трафіку та якість обслуговування голографічного типу комунікацій. Мета кваліфікаційної роботи полягає у підвищенні якості передачі голографічної інформації за рахунок удосконалення методу обслуговування трафіку голографічного типу комунікацій у мережах п'ятого та наступних поколінь при спільному використанні каналів зв'язку. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз голографічних послуг та голографічного типу комунікацій, а також напрямів розвитку мереж зв'язку п'ятого та наступних поколінь для надання цих послуг. Проведені дослідження характерних особливостей поведінки голографічного трафіка та процесів обслуговування різних варіантів формування трафіку 3D. Розроблені та досліджені модель та метод процесу обслуговування голографічного трафіку в мережах спільного користування.
Method for Servicing Holographic Traffic in a Shared Network
Keywords: голографічна комунікація; агрегований трафік; мережа спільного користування; щільність розподілу