Феномен електронної книги як значущий елемент трансформації культури читання - Дашенкова, Н. М.; Етенко, Н. Ю. (Просвіта, 2012)
Електронні технології на службі у бібліотек. Електронна книга як елемент культури читання.
Keywords: електронна книга; культура читання; інформаційний простір