Порівняльний аналіз сучасних конструкторів вебсайтів - Астахова, А.; Бізюк, А. (ХНЕУ, 2026)
Наразі існує велика кількість конструкторів вебсайтів, тому постає питання вибору інструмента для реалізації конкретного проєкту. Індустріального стандарту в цій сфері не сформовано, що зумовлює необхідність розгляду декількох найпопулярніших рішень, визначення їхніх переваг і недоліків, а також доцільності використання для різних типів проєктів. Отже, метою дослідження є порівняльний аналіз популярних конструкторів вебсайтів з точки зору доцільності їх використання UX/UI-дизайнерами для самостійної реалізації проєктів різної складності.
Keywords: конструктор вебсайтів