Інформаційна система збору та обробки даних в сфері комунальних послуг - Кириченко, А. А. (My University, 2024)
Об'єктом розробки є інформаційна система збору та обробки даних в сфері комунальних послуг. Метод дослідження - описово-аналітичний. Предметом дослідження є платформа збору та обробки даних з датчиків. В процесі виконання роботи було проведено огляд та аналіз існуючих систем моніторингу та керування, спроектовано структурну схему пристрою, обрано елементну базу для реалізації пристрою та розроблено користувальницький інтерфейс. Робота має практичне значення і може бути використана для розробки і впровадження інтегрованих інформаційних систем моніторингу комунальних послуг.
Keywords: комунальні послуги; обробка даних з датчиків; моніторинг комунальних послуг