Система автоматичного розпізнавання видів птахів на основі глибокого навчання - Цимбалістенко, В. О. (My University, 2025)
Мета роботи – розробка системи автоматичного розпізнавання видів птахів за зображенням на основі сучасних методів глибинного навчання. Методи дослідження – огляд наукової літератури з глибинного навчання та орнітологічних даних для аналізу предметної галузі, оцінка існуючих алгоритмів розпізнавання для розробки системи.
Keywords: розпізнавання видів птахів