Дослідження фарбопереносу анілоксових валів на флексографічному підприємстві «Наргус» - Поленок, Д. В. (My University, 2022)
Метою дослідження є підвищення ефективності друкарського процесу на флексографічному підприємстві завдяки розробці методики підбору анілоксового валу, задля підтримування конкурентоспроможності серед інших поліграфічних підприємств, а також для підвищенню якості надрукованої продукції. Об’єкт дослідження – процес підготовки друкарського обладнання для друку на флексографічному підприємстві ТОВ «Наргус». Предметом дослідження є характеристики анілоксових валів: лініатура, об’єм, форма комірок. В кваліфікаційній роботі магістра досліджено процес фарбопереносу анілоксових валів на задрукований матеріал, на підприємстві «Наргус»; досліджені причини виникнення браку продукції, їхні виявлення та попередження у майбутньому. Сформульовані рекомендації для підбору анілоксів згідно до характеру зображення, що підвищать ефективність підприємства та конкурентоспроможність у сфері гнучкого друку. В роботі також здійснено економічне обґрунтування проведених досліджень.
Keywords: друк; плашка