Державно-приватне партнерство як засіб стимулювання інноваційного розвитку - Гречко, О. О. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
У роботі висвітленні засади функціонування державно-приватного партнерства в Україні, переваги його реалізації. Розглядається досвід зарубіжних країн щодо використання програм державно-приватного партнерства як засобу стимулювання інновацій. // The work highlights the principles of public-private partnership in Ukraine, the benefits of its implementation. The experience of foreign countries in using public-private partnership programs as a means of stimulating innovation is considered.
Keywords: державно-приватне партнерство; стимулювання; інноваційний розвиток; public-private partnership; stimulation; innovative development