Програмна система для організації та управління груповими подорожами. Клієнтська частина - Черкасова, Е. С. (My University, 2025)
Об’єкт розробки - клієнтська частина вебзастосунку TravelMate для планування та супроводу групових подорожей. Мета роботи – створити функціональність, що забезпечує взаємодію з серверною частиною системи, включаючи управління подорожами, профілем, відображення маршруту та чату. Методи реалізації включають використання технологій React, бібліотек Leaflet для роботи з інтерактивними картами, а також REST API для взаємодії з бекендом. В результаті роботи реалізовано клієнтський інтерфейс вебзастосунку, який забезпечує реєстрацію та автентифікацію користувачів, формування та перегляд маршрутів, обмін повідомленнями в групі, перегляд статистики стану учасників подорожі.
Keywords: перегляд маршрутів; управління груповими подорожами; подорож; обмін повідомленнями в групі