Інноваційні методи управління персоналом підприємства - Яковенко, І. В.; Петряєв, О. О. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
У статті визначено основні інноваційні методи управління персоналом підприємства та проведено їх повний комплексний аналіз. Зазначено, що від використання ефективної системи управління персоналом в цілому залежить рівень ефективності та продуктивності підприємства. Визначено переваги та недоліки інноваційних методів управління персоналом. Розглянуто їх суть використання та вплив на підприємство.
Keywords: управління персоналом; ефективна діяльність