Дослідження ефективності використання нейромережевих методів і моделей для підвищення точності прогнозування вихідних показників об'єктів - Мінаков, А. Г. (My University, 2019)
Об’єктом дослідження є сучасні методи та моделі штучних нейронних мереж, які забезпечують ефективне вирішення задачі прогнозування. Метою роботи є дослідження методів прогнозування на основі нейронних мереж (НМ), які будуть використовуватись в системах прогнозування вихідних показників об'єктів. В результаті роботи здійснена програмна реалізація системи для підвищення точності і прогнозування вихідних показників на основі нейронних мереж.
Keywords: keras; data mining; прогнозування фінансових часових рядів; python