Запитальний спосіб передачі інформації - UA58523 - Обод, І. І.; Свид, І. В. (ХНУРЕ, 2011)
Запитальний спосіб передачі інформації, який полягає в тому, що запитувачем випромінюють сигнали запиту у напрямку повітряного об'єкта, котрий визначено заздалегідь, які приймають відповідачем повітряного об'єкта, аналізують, формують інформаційний пакет та випромінюють цей інформаційний пакет як сигнали відповіді, котрий приймають запитувачем, який відрізняється тим, що визначають площинні координати повітряного об'єкта, котрі включають до інформаційного пакета, що передають, декодують інформаційний пакет на запитувачі, на основі цього визначають просторові координати повітряного об'єкта, котрі видають споживачам.
Keywords: інформаційне забезпечення; запитальна система спостреження