Модели системы управления проектами планово-предупредительного ремонта электроэнергетического оборудования - Кудрявцева, М. С. (My University, 2013)
Запропоновані цільова і функціональна моделі управління проектною діяльністю енергетичної служби підприємства і системи планово-попереджувального ремонту електроенергетичного обладнання, які дозволяють описати цілі і функції управління системою з урахуванням їхньої декомпозиції для безперервної ефективної реалізації проектів у межах усього підприємства. The target and functional models for managing the project activity of the energy service of the enterprise and the system of preventive maintenance of electric power equipment are proposed, which allow describing the goals and functions of the system management taking into account their decomposition for the continuous effective implementation of projects throughout the enterprise.
Keywords: управление проектами; энергетическая служба; планово-предупредительный ремонт; целевая модель; функциональная модель