Сетевое сопровождение воздушных объектов запросными системами наблюдения единой информационной сети - Обод, І. І.; Заволодько, Г. Е. (НТУ "ХПИ", 2009)
Наведено алгоритм супроводження повітряного об`єкту системами спостереження, що запитують при включенні їх в єдину інформаційну мережу з розподіленою обробкою, який, завдяки єдиному координатно-часовому забезпеченню усіх систем мережі, дозволяє об'єднувати данні трасової обробки, та видається з різноманітним темпом, шляхом проведення мережевого супроводу. Розроблені концептуальні основи створення єдиної інформаційної мережі, що запитує. The algorithm of air object tracking the queries systems of supervision is resulted at including them in a unified information network with the distributed processing, which, due to the single coordinatetime providing of all systems of network, allows to unite information of route processing, given out with a different rate, by conducting of network , tracking. Conceptual bases of unified information network creation of the enquiry supervision systems are developed.
Keywords: запросные системы наблюдения; информационное обеспечение; линии связи; зоны видимости; мощность передатчиков; сопровождение