Дослідження методів біометричної ідентифікації - Вичужанін, С. В. (My University, 2024)
Об'єкт дослідження – методи біометричної ідентифікації. Мета роботи – дослідження біометричних та мультибіометричних методів для ідентифікації користувачів мереж. Результати – в роботі розглянуто процес верифікації користувача в мережі, проаналізовано особливості різних видів ідентифікації. Досліджено процеси ідентифікації та автентифікації осіб на основі біометрії. Виконано аналіз статичних та динамічних методів, розглянуто сфери застосування та перспективи розвитку біометричних технологій. Досліджено багатофакторну ідентифікацію та роль біометрії в її методах. Виконано оцінку показників якості біометричних методів. Виконано вибір оптимальних методів біометричної та мультибіометричної ідентифікації з урахуванням сукупності показників якості.
Keywords: біометрія; мультибіометричний метод; біометрична ідентифікація