Задача моделирования системы электронного документооборота как компонента информационной системы - Левыкин, В. М.; Евланов, М. В.; Керносов, М. А. (My University, 2007)
Запропоновано узагальнену модель системи електронного документообігу як компонента інформаційної системи, що враховує специфіку предметної області та особливості чинного документообігу об'єкта автоматизації. A generalized model of the electronic document management system as a component of the information system is proposed, taking into account the specificity of the subject area and the features of the current workflow of the automation object.
Keywords: документооборот; документ