Соціальні основи суб'єктивності : прекарність як онтологічна характеристика - Дашенкова, Н. М. (ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2018)
Невизначеність, відсутність впевненості в завтрашньому дні, невизнаність є онтологічними характеристиками положення людини в сучасному світі. Вразливість та нестабільність складають сутність поняття прекарності.
Keywords: прекарність; прекаритет; соціальне тіло; онтологічна характеристика