Веб-застосунок на Flutter з підтримкою персоналізованих нагадувань - Бернадський, А. С. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка веб-застосунку та мобільного додатку для створення персоналізованих нагадувань, надання користувачеві можливості легкого створення, а також редагування нагадувань, які будуть спрацьовувати у заданий час і допомагатимуть не втрачати контроль над справами. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розроблено веб-застосунок з нагадувань для користувача та мобільний застосунок для пристроїв з операційною системою Android з використанням фреймворку Flutter, що дозволив реалізувати архітектуру, інтерфейс користувача та інтеграцію з хмарними сервісами. Flutter дозволив зручно реалізувати багато елементів інтерфейсу користувача – таких як кнопки, анімовані переходи, діалоги, інтерактивні форми. Застосунок підтримує особисті нагадування, які користувач може додати, редагувати чи видалити. Було реалізовано щоденні повторювані сповіщення, можливість вмикання та вимикання нагадувань, а також підтримка Firebase для того, аби зберігати дані користувачів.
Web Application on Flutter with Support for Personalized Reminders
Keywords: створення персоналізованих нагадувань; редагування нагадувань