Дослідження методів побудови сервісів набору персоналу ІС ІТ- компанії - Антонов, А. О. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження в межах кваліфікаційної роботи є методи побудови сервісів набору персоналу для ІС IT- компанії. Метою роботи є дослідження методів побудови сервісу набору персоналу для ІС IT- компаній. З метою підвищення ефективності роботи рекрутера, зменшення часових та грошових витрат у відборі та наймі персоналу, було поставлено задачу розробити вдосконалений метод побудови сервісу набору персоналу. Метод дослідження – системний аналіз з використанням об’єктно орієнтованого підходу. Під час виконання кваліфікаційної магістерської роботи був проведений огляд та аналіз існуючих сервісів набору персоналу та їх властивостей. Було проведено дослідження методів побудови сервісів набору персоналу для ІС IT- компаній та на основі проведеного аналізу, було розроблено вдосконалений метод побудови сервісу. Використовуючи вдосконалений метод було реалізовано програмний веб-застосунок, використовуючи який, рекрутер може більш ефективно виконувати відбір та найм кандидатів на вакансію. Сфера застосування – інформаційні системи IT- компаній
Keywords: вакансія; відбір кандидатів; набір персоналу; програмний додаток; рекрутер; співбесіда