LOW POLY моделлінг для індустрії інтерактивних розваг - Бізюк, А. В.; Нечаєв, В. О.; Глушко, М. М. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
Метою запропонованого дослідження є аналіз переваг та недоліків використання Low Poly або 2D графіки в сучасних ігрових розробках.
Keywords: LOW POLY моделлінг; розваги