Метод захисту інформації на основі структурного стеганографічного кодування з виявленням контурної інформації - Бараннік, Д. В. (My University, 2019)
Метою атестаційної роботи є розробка теоретичних основ і методів підвищення безпеки спеціальної інформації на основі стеганографічного перетворення. У ході виконання атестаційної роботи було розглянуто існуючі методи стеганографічних перетворень та проведено аналіз їх недолiкiв. Розроблено технологію функціонального перетворення чисел з імплантованими даними на основі нерівновагового позиційного кодування та модель структурнокомбінаторного стеганографічного кодування з маскуванням. Розроблене програмне забезпечення для реалiзацiї запропонованої технологiї.
Keywords: стеганографічне кодування; стеганографія; контурна інформація