Дослідження та розробка UX/UI для інтернет-магазину DS HOME LINE - Лузанова, Г. О. (My University, 2020)
В роботі розглянуті теоретична та практична частина, яка включає в себе аналіз літературних та мережевих джерел, формулювання основних вимог до UX/UI дизайну інтернет-магазинів, елементний аналіз дизайну UX/UI інтернет-магазинів. Також розглядається загальна характеристика впливу дизайну UX/UI інтернет-магазинів на сприйняття товару споживачем. Наводяться також класифікаційні ознаки інтернет-магазинів, виконаний короткий огляд критеріїв оцінювання дизайну. Аналізується технологічний процес розробки UX/UI дизайну інтернет-магазину DS HOME LINE з метою виявлення етапів, на яких проваджується поточне тестування дизайну інтернет-магазину DS HOME LINE в розрізі досліджуваної методики.
Keywords: ux/ui; юзабіліті; інтернет-магазин; евристична оцінка