Аналіз загроз безпеки у системах розумного будинку - Д’якова, Н. Є.; Сєвєрінов, О. В. (ВА ЗС АР; НТУ "ХПІ"; НАУ, ДП "ПДПРОНДІАВІАПРОМ"; УмЖ, 2021)
Метою доповіді є проведення порівняльного аналізу загроз безпеки у системах розумного будинку. Для визначення необхідних засобів захисту проводиться оцінка ризиків. Ґрунтуючись на результатах проведеної оцінки ризиків, визначаються найбільш небезпечні загрози.
Keywords: розумний будинок; загрози безпеки; оцінка ризиків; динамічні біометричні методи; інформаційна безпека