Методики тестування продуктивності сучасних легковагових шифрів - Кліщ, І. Р. (My University, 2020)
У магістерської атестаційній роботі проведено аналіз актуальності питання використання легковагової криптографії, основні проблеми та сучасний стан технологій, наведено приклади використання та напрямки розвитку. Також в другому розділі атестаційної роботи розглянуто всі відомі сучасні легковагові шифри і визначено їх переваги з недоліками. Було розглянуто як блочні так і потокові шифри й визначено найефективніші. В третьому розділі атестаційної роботи було обрано метод тестування та проведено тести над 2ма алгоритмами. Було проаналізовано результати і зроблено висновки.
Keywords: lw-шифри; легковаговість; rfid; felics