Розробка дизайну коміксу «Наше місто було з каменю та заліза» - Шкуріна, А. І. (My University, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи – розробка прототипу українського коміксу, який присвячений окупованому Маріуполю. Кваліфікаційна робота акалавра включає в себе аналіз створення мальописів в Україні, опис розробки власного коміксу на етапах додрукарської підготовки, аргументацію вибору виду друку та основних матеріалів, вибір інструментальних засобів, розробку технологічної схеми виготовлення видання і маршрутно-технологічну карту, що підсумовує етапи підготовки і використані матеріали, засоби, обладнання. Також, робота включає економічну частину, що описує всі необхідні витрати та розрахунки собівартості і ціни видання.
Keywords: український комікс; видання