Розробка технологічного процесу додрукарської підготовки макетів етикеток для друкування на різних матеріалах - Попова, К. О. (My University, 2022)
Мета кваліфікаційної роботи бакалавра – розроблення оригінал-макетів та технології додрукарської підготовки етикеток з різною технологією виготовлення. Об'єкт дослідження – технологічні операції додрукарської підготовки та виготовлення етикеток флексодруком на різних матеріалах, їх економічні характеристики. У бакалаврській роботі розроблено оригінал-макети етикеток та файли для виведення фотополімерних форм для дитячого товару й описана технологія виготовлення цієї продукції. Виявлено і описано особливості технологічних додрукарських операцій підготовки етикеток для друкування на різних матеріалах флексографічним способом. Обґрунтовано вибір застосованих технічних засобів, програмного забезпечення, поліграфічного обладнання й матеріалів. Також здійснено економічне обґрунтування роботи, розрахована собівартість та ціна продукції, визначена точка беззбитковості, прибуток, характеристики порівняні між собою та визначена більш дешева для виготовлення етикетка.
Keywords: фольга; додрукарська підготовка макету