Методи синтезу надшвидкодiючих структур мовних систем штучного iнтелекту - Шульга, В. В. (My University, 2023)
Метою роботи є дослідження методів впровадження синтезу людської мови у системах штучного інтелекту та нейронних мережах з урахуванням оптимальної швидкості. Результатом роботи є порівняльне дослідження методів синтезу мовних моделей на основі генеративних нейронних мереж. Дослідження відбувається на системи, яка використовує штучний інтелект для роботи та спілкуванням з користувачами за допомогою обміну текстовими повідомленнями.
Keywords: штучний інтелект; мовні моделі; синтез мови; надшвидкодіючі структури; генеративні моделі