Спосіб диференційної діагностики поширених дерматозів - Печерська, А. І.; Висоцька, О. В.; Солошенко, Е. М.; Порван, А. П.; Бих, А. І. (My University, 2008)
Спосіб диференційної діагностики поширених дерматозів, що включає визначення еозинофілів в периферійній крові та значення загального IgE сироватки крові, з наступним визначенням діагнозу за формулами, який відрізняється тим, що додатково враховують показники клінічного імунологічного та біохімічного аналізів крові, будують математичну модель та шляхом мінімізації різниці між станом пацієнта і конкретним дерматозом визначають діагноз.
Keywords: корисна модель; диференційна діагностика; патент