Артьомов, Д. О.2023-06-182023-06-182023Артьомов Д. О. Розробка застосунку для обліку та списання продуктів у системі ресторану : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні, спеціальність 122 Компʼютерні науки / Д. О. Артьомов ; М-во освіти і науки України, Харків. нац. ун-т радіоелектроніки. – Харків, 2023. – 75 с.https://openarchive.nure.ua/handle/document/23482Об’єктом роботи є низка товарів, які використовуються у ресторані для приготування страв та реалізації. Метою цієї роботи є створення програмного забезпечення, яке дозволить ресторану ефективно вести облік та списання продуктів. У рамках роботи проведено дослідження різних методів пошуку та списання продуктів у системі ресторану, а також аналіз методів управління базою даних. Використовуючи методи числового моделювання та аналітичного обґрунтування, було розроблено ефективний алгоритм для деталізованого обліку продуктів у системі ресторану. Основними компонентами розробленого застосунку є база даних Oracle, яка використовується для зберігання інформації про продукти та графічний інтерфейс користувача, реалізований з використанням JavaFX, який надає зручний інтерфейс для взаємодії користувача з системою.ukтоварзамовленнясписаннязастосунокресторанпостачальникоблікРозробка застосунку для обліку та списання продуктів у системі ресторануOther