Цифровий колориметр - Хорошайло, Ю. Є.; Семенов, С. Г.; Лимаренко, В. В. (ХНУРЕ, 2016)
Корисна модель належить до пристроїв вимірювання кольору і може бути використана для точного визначення кольору поверхні, що освітлена, або світиться сама.
Keywords: вимірювання кольору; колориметр