Криптосистеми на основі логарифмічного підпису - Колєсніков, М. Є.; Халімов, Г. З. (ВА ЗС АР; НТУ "ХПІ"; НАУ, ДП "ПДПРОНДІАВІАПРОМ"; УмЖ, 2021)
Метою доповіді є розгляд алгоритму MST3, що базуватиметься на поєднанні 2-груп Судзукі та логарифмічних підписів, а також у доведенні того, що в практичній криптографії можна використовувати логарифмічні підписи та накриття для кінцевих груп
Keywords: криптографія; логарифмічний підпис; групи Судзукі; неабелеві групи; криптосистема MST