Розробка логотипу для веб-сайту «KHARKIV» - Трунова, Т. О.; Закутній, В. В. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У роботі представлено процес розробки сучасного комбінованого логотипу для веб‐сайту «Kharkiv», що забезпечує впізнаваність бренду та універсальність використання у цифровому й друкованому середовищі.
Keywords: логотип; розробка логотипу