Розробка та дослідження методів аутентифікації користувачів в інформаційних системах - Кутовий, Д. О. (My University, 2023)
Метою дослідження є визначення ефективності та надійності різних методів аутентифікації користувачів в інформаційних системах з метою поліпшення захисту конфіденційної інформації та забезпечення безпеки користувачів.
Keywords: аутентифікація користувачів; користувач; парольінформаційна система