Розробка методу формування ефективного плану підвищення кваліфікації - Ситніков, Д. Е.; Андрусенко, Ю. О. (ХНУРЕ, 2021)
Досліджено застосування моделі на основі згорткових нейронних мереж для задачі прогнозування поширення захворюваності COVID-19 в Україні. Серед сучасних моделей нейронних мереж для даної задачі обрана InceptionTime на основі архітектури Inception-v4. Дослідження реалізовано за допомогою високорівневої мови програмування Python. Про ведено 30 експериментів з навчання моделі на вхідній вибірці даних з використанням різних ознак. Модель продемонструвала високу точність і швидкодію.
Keywords: прогнозування поширення захворюваності; архітектур Inception-v4