Системне проектування касової системи самообслуговування - Кущ, О. В. (My University, 2024)
Мета роботи – підвищення ефективності середнього та малого бізнесу шляхом реалізації масштабованої інформаційної системи касового самообслуговування. Методи розробки – системний підхід та методи структурного системного аналізу, методи моделювання та проектування складних систем, хмарні технології (Amazon Web Services), реляційних баз даних, All Fusion Process Modeler (BPWin) як CASE-засіб функціонального моделювання, методи проектування серверних додатків для Інтернет мереж, а саме, таких як, сервісно орієнтований архітектурний підхід, трирівнева архітектура та архітектурний патерн MVC. Створено веб-застосунок на базі тришарової клієнт-серверної архітектури. У розробленій системі впроваджена автоматизація головного бізнес-процесу системи касового самообслуговування. Сфера застосування – підтримка електронної комерції інформаційної система розрахунково-касового самообслуговування
Keywords: касова система самообслуговування; багаторівнева архітектура; мікросерверна архітектура