Система адміністративних судів в Україні як результат реформи судоустрою: сучасні реалії - Кочеджі, О. Б.; Солнцева, Х. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019)
У роботі досліджено питання системи адміністративних судів в Україні через призму реформи судоустрою, у тому числі проаналізовано наявні проблеми та результати її впровадження.
Keywords: адміністративний суд; реформа судоустрою