Аналіз захищеності кабельних ліній передачі даних персональної електронно-обчислювальної машини від побічних електромагнітних випромінювань - Перепадя, В. І.; Заболотний, В. І. (ВА ЗС АР; НТУ "ХПІ"; НАУ, ДП "ПДПРОНДІАВІАПРОМ"; УмЖ, 2021)
Метою доповіді є аналіз захищеності різних видів кабельних ліній зв’язку, що дозволить запропонувати засоби захисту від витоку інформації за рахунок побічних електромагнітних випромінювань. В доповіді наводяться результати порівняння кабелів з трьома видами екранування. Діапазон частот: 10 – 1000 МГц.
Keywords: кабельні лінії зв’язку; сигнали розгорток; інформативний сигнал; побічні електромагнітні випромінювання; RGB