Тональний аналіз як напрямок обробки природної мови - Біленький, В.; Кобзєв, В. Г.; Матвєєв, Д. (ХНУРЕ, 2020)
Представлений сучасний стан тонального аналізу текстів та перспективи його розвитку.
Keywords: природна мова; сентиментальний аналіз; тональність; емоції