Основні етапи виготовлення гнучкої рулонної упаковки на підприємстві «НАРГУС» - Поленок, Д. В.; Чеботарьова, І. Б. (ХНУРЕ, 2020)
Розглянуті особливості додрукарських процесів на підприємстві «Наргус». Особливості підготовки та друку гнучкої рулонної упаковки на десятифарбовій машині F&K 20SIX.
Keywords: упаковка; фотополімер