Розроблення програмного модуля для автоматизації обліку виконаних робіт у підрозділі підприємства - Кожухаренко, С. О. (My University, 2022)
Мета роботи – підвищення оперативності і ефективності роботи заступника директора з навчально-виховної роботи (НВР) і вчителів при обліку відвідувань занять і успішності учнів, скорочення часу на формування основних документів. Об’єкт розробки – облік відвідувань занять і успішності учнів. Предмет розробки – програмне забезпечення для обліку виконаних робіт у підрозділі підприємства. В рамках кваліфікаційної роботи виконано опис школи-ліцею «Інсайт», як об'єкта автоматизації, виконаний огляд сучасного стану завдання, сформульовані вимоги до розроблюваної задачі, сформульовані вимоги до завдання, виконано опис постановки задачі обліку навчального навантаження вчителів, розроблені елементи інформаційного, математичного і програмного забезпечень. Метод дослідження – системний аналіз з використанням об’єктно-орієнтованого підходу (ООП). Комплекс задач призначений для підвищення ефективності роботи вчителів та заступника директора з навчально-методичної роботи при веденні обліку відвідувань занять та успішності учнів в школі.
Keywords: інформаційна система; комплекс задач; облік відвідуваності занять та успішності учнів; заступник директора з навчально-методичної роботи