Аналіз методів проектування промислових комп'ютерних мереж - Тарантін, А. О. (ХНУРЕ, 2019)
В даній роботі представлені та проаналізовані методи проектування промислових комп’ютерних мереж. Вказані їх недоліки та переваги. Проаналізовані основні етапи проектування комп’ютерних мереж. Було виділено основні параметри, які потрібно враховувати при проектуванні комп’ютерних мереж.
Keywords: комп’ютерна мережа