Інформаційна грід технологія - Ткаченко, В. П.; Огірко, І. В.; Огірко, О. І. (ХНУРЭ, 2017)
Сьогодні розвивається новий інформаційний світ - світ, який дозволяє взаємодіяти набагато швидше. Інформація стала основним активом більшості підприємств. Це призводить до збільшення інтересу до використанням «Хмарних обчислень» або «хмарних послуг».
Keywords: грід технологія; інформаційний світ