Задача синтезу опису архітектури інформаційної системи - Євланов, М. В. (My University, 2014)
Розглянуто сучасний підхід до представлення архітектури інформаційної системи . На основі визначень глобальних цілей Постачальника та Споживача ІТ-послуг розроблено математичні моделі синтезу опису архітектури інформаційної системи. Запропоновано формальний опис задачі синтезу опису архітектури як гри Постачальника та Споживача ІТ-послуг. This paper is devoted to the modern approach to presenting information system architecture. Based on the definition of global objectives Provider and User of IT-accommodation, developed a mathematical model of the synthesis of describe of information system architecture. A formal description of the task synthesis description architecture as the game Provider and User of IT-accommodation.
Keywords: інформаційна система; ІТ-проект; ІТ-послуга