А. Кримський та його наукова спадщина у фондах Волинської обласної бібліотеки для юнацтва - Бундак, О. (Волинський ІППО, 2021)
Здійснено аналіз фонду Волинської обласної бібліотеки для юнацтва, що стосується наукової спадщини, історіографії досліджень Агатангела Кримського. Виокремлено магістральні напрямки його наукової діяльності та проведено історіографічний аналіз.
Keywords: сходознавець; історик; етнограф; лінгвіст; перекладач; орієнталізм; історіографія; мовознавство