Дослідження підходів щодо розпізнавання об’єктів на зображеннях - Рубан, І. В.; Хмелевський, С. І.; Смірнов, А. О. (Новітні технології – для захисту повітряного простору, 2012)
Проведені дослідження підходів щодо розпізнавання об’єктів на зображеннях
Keywords: розпізнавання об’єктів