Багатокритеріальний підхід до вибору виконавців - Безугла, Г. Є.; Нищета, В. Є. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є розробка математичної моделі найбільш ефективного вибору виконавців для виконання замовлень