Огляд можливостей СhatGpt для реалізації задачі аналізу обʼєктів - Шедрик, О. М.; Сайківська, Л. Ф. (My University, 2024)
Штучний інтелект та машинне навчання займають помітне місце в сучасних технологіях. ChatGPT досить широко використовується у різних галузях науки та техніки й допомагає розв’язувати досить складні задачі [1,3]. Машинне навчання дозволяє аналізувати великі обсяги даних, на роботу з якими людині знадобилося б дуже багато часу. Одним з інноваційних напрямків є розпізнавання та аналіз об’єктів навколишнього середовища за допомогою цих інструментів
Keywords: ChatGpt; аналіз об'єктів; аналіз зображення