Економіко-правове забезпечення кластерної політики у євроінтеграційному інноваційному процесі - Внукова, Н. М. (СФ ХНУВС, 2024)
Визначено загальні засади економіко-правового забезпечення кластерної політики у євроінтеграційному інноваційному процесі. Для вирішення задачі щодо визначення ролі кластерів у інноваційному процесі. Використано пошуковий сервіс Google Trends. Великий розрив у попиті на тему інноваційного процесу і кластерів у Google Trends англійською мовою потребує додаткового дослідження. The work defines the general principles of economic and legal support for cluster policy in the euro-integration innovation process. To address the task of determining the role of clusters in the innovation process, the Google Trends search service was used. The significant gap in demand for the topic of the innovation process and clusters in Google Trends in English requires further research.
Keywords: інновації; кластерізація; підтримка підприємництва; бізнес-можливості; ланцюги створення вартості; innovation; clustering; entrepreneurship support; business opportunities; value chains