Аналіз обчислювальної складності арифметико-геометричного методу обчислення кількості точок на еліптичній кривій - Горбенко, І. Д.; Ганзя, Р. С. (ХНУРЭ, 2015)
Аналізуються методи генерування загальносистемних параметрів для еліптичних кривих. Показана актуальність генерування загальносистемних параметрів великих розмірів для забезпечення безпеки в національних системах. Показана можливість використання арифметико-геометричного методу для національних криптоалгоритмів, а також ефективність обчислення норми через результант. На практиці розроблено програмний засіб мовою C ++ з використанням бібліотеки NTL. Програмний засіб взмозі побудувати загальносистемні параметри для еліптичної кривої з розміром базової точки 1031 біт для криптосистеми відповідно до національного стандарту
Keywords: загальносистемний параметр; національна система; криптоалгоритм