Розроблення системи автоматичного керування мобільним роботом на основі аналізу просторово-геометричної інформації на виробничому підприємстві - Воронов, Д. О. (My University, 2025)
Мета дослідження – підвищення ефективності автоматизованих систем навігації мобільних роботів шляхом розробки алгоритмів та програмної реалізації динамічного вибору маршруту з використанням LiDAR. Методи дослідження – алгоритми пошуку шляху (A*), методи виявлення колізій (AABB), технологія просторового сканування на основі LiDAR, цифрова обробка геометричних даних, моделювання та програмування на Kotlin.
Keywords: навігація; виробничий процес