Розробка застосунку для організації роботи комунальних служб - Губін, Д. І. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є створення вебсайту для управління комунальними послугами та проблемами. Буде використовуватися Docker, Docker Compose, JavaScript, Node.js, Express, React, PostgreSQL для розробки системи. Метою роботи є створення надійної та ефективної системи, що дозволяє користувачам легко та швидко повідомляти про проблеми, керувати ними та відслідковувати їх вирішення. Користувач може додавати звіти про проблеми та переглядати свої звіти. У результаті роботи створено вебсайт для управління комунальними послугами з усіма базовими функціями.
Keywords: комунальна служба; комунальні послуги